Jag gör verklighet av mina drömmar, samtidigt som jag ständigt drömmer mig vidare. Alltid på väg någonstans och med nya projekt på gång och igång.

Jag beskrivs som glad, varm, ärlig och energisk och är en typisk problemlösare som tror att allt är möjligt tills motsatsen är bevisad.
Hållbarhet och välmående är ledord i mitt arbete.
Jag jobbar med mina största intressen i livet, en otrolig förmån. Att skilja på jobb och fritid kan däremot vara svårt men jag har med åren lärt mig att säga nej och ta hand om mig själv.

Jag bor tillsammans med min man Andy och våra två barn Liam och Noah på en gård, i Loo Mölnemad mellan Alingsås och Trollhättan. Vi har två hästar, Shanti och Ebba, en hund, Maya, tre katter, Bosse, Pikachu, Zappa, och ett gäng höns boende med oss och driver Köksträdgården i Mölnemad, en småskalig grönsaksodling med Alingsås enda andelsjordbruk, juli-september jobbar jag därför extra som grönsaksodlare, bara för att det är kul och ger bra vardagsrörelse.

Jag har arbetat i sexton år med behandling och rehabilitering av hästar. Innan det jobbade jag ytterligare några år som ridlärare. Jag har ridit hela livet och tävlat både i hopp och dressyr men har mina största ”framgångar” inom westernridningen. Jag sätter framgångar inom citationstecken då jag idag endast ser hästens välmående som framgång. Min passion är att hjälpa hästar som tappat sugen på livet och ridningen att åter finna lust att röra sig och bli nyfikna och lekfulla. Ofta finns en smärtproblematik inblandad även om allt ser okej ut på röntgen osv.
Sedan mars 2019 sänder jag ”Morotspodden” som riktar sig till nytänkande hästägare.